6/3/13

COCA DE LLARDONS

 
                   COCA DE PINYONS
            

Ingredientes:

1 làmina de pasta de full, millor rectangular
100 gr de pinyons
Sucre
Pinyons
1 ou

Preparació:


Primer de tot, posarem el forn a preescalfar, a uns 200º





Sobre una superfície enfarinada, estirem una mica la làmina de pasta de full amb el corró.

Piquem dos tercis dels pinyons amb el morter, i ho barregem amb cinc cullerades soperes de sucre.

Dividim imaginàriament la làmina de pasta de full, i cobrim el terç central amb una part dels pinyons i el sucre picats.

Dobleguem un dels costats de la placa sobre la part central (Com si fos un entrepà) i ho aixafem una mica més amb el corró.

Posem la resta de pinyons i sucre picats al damunt, i ho tapem amb el tros de massa restant. Ho aixafem una mica més amb el corró.

Pintem la coca con l'ou batut i la cubrim amb els pinyons sencers que hem reservat i sucre al gust.

La posem al forn a uns 180º entre 10-15 minuts, o fins que quedi daurada.




(En la recepta original, abans d'estirar la massa la pintarem amb anís)


            

No hay comentarios:

Publicar un comentario