COCA DE PINYONS
Ingredientes:
1 làmina de pasta de full, millor rectangular
100 gr de pinyons
Sucre
Pinyons
1 ou
Preparació:
Primer de tot, posarem el forn a preescalfar, a uns 200º
Sobre una superfície enfarinada, estirem una mica la làmina de pasta de full amb el corró.
Piquem dos tercis dels pinyons amb el morter, i ho barregem amb cinc cullerades soperes de sucre.
Dividim imaginàriament la làmina de pasta de full, i cobrim el terç central amb una part dels pinyons i el sucre picats.
Dobleguem un dels costats de la placa sobre la part central (Com si fos un entrepà) i ho aixafem una mica més amb el corró.
Posem la resta de pinyons i sucre picats al damunt, i ho tapem amb el tros de massa restant. Ho aixafem una mica més amb el corró.
Pintem la coca con l'ou batut i la cubrim amb els pinyons sencers que hem reservat i sucre al gust.
La posem al forn a uns 180º entre 10-15 minuts, o fins que quedi daurada.
(En la recepta original, abans d'estirar la massa la pintarem amb anís)
No hay comentarios:
Publicar un comentario