Ingredients
- 8 trossos de bacallà remullat
- 2 grans d’ all
- 2 cullerades de julivert picat
- 4 patates
- 1 got d’oli
- 1 fulla de llorer
- Oli, sal, pebre blanc, aigua.
Elaboració
En una cassola o olla, poseu el bacallà amb una mica d’aigua freda. Quan comenci a bullir, pujarà una bromera blanca. Just llavors treieu la cassola del foc i reserveu el bacallà en la mateixa aigua.
En una altra cassola de fang amb una mica d’oli, enrossiu els alls pelats i picats. Ja amb un punt de color, afegiu-hi les patates, pelades i tallades a daus, amb sal, pebre, i el julivert picat.
En una altra cassola de fang amb una mica d’oli, enrossiu els alls pelats i picats. Ja amb un punt de color, afegiu-hi les patates, pelades i tallades a daus, amb sal, pebre, i el julivert picat.
Ho deixareu coure uns 10 minuts, hi afegireu el bacallà amb l’aigua (Neta de bromera; l'haurem tret abans amb una espumadera), i remoureu la cassola fins que la salsa sigui espessa. Afegiu-hi ara el llorer i un pessic de pebre i ho deixeu coure a foc ben fluix, aproximadament mitja hora. Quan les patates estiguin cuites, tireu el llorer i serviu el bacallà en la mateixa cassola.
Molt bé nois/es! Estic esperant amb ganes la propera recepta! He pensat que potser us interessaven aquests enllaços...
ResponderEliminarhttp://www.mikons.com/create/machine
http://inmitacs.wordpress.com/utilidades-web-2-0-enlaces-a-aplicaciones-informaticas-relacionadas-con-arte-disenoetc/
Felicitats i salutacions