23/1/13

Cassoleta de pollastre, carxofes, favetes i pèsols

Ingredients

-1 pollastre mitjà
(amb el fetge)

-2 carxofes

-1 pebrot morrut

-1 all

-1 ceba

-100 g de pèsols

-100g de faves

-1 fulla de llorer

-1 nyora

-1l de brou de pollastre

-oli,sal,julivert,safrà

ELABORACIÓ

Fregiu amb un xic d'oli el pollastre tallat a trossos i salat.

A part, coeu al pebrot i reserveu-lo. Amb una cassola de fang amb oli, sofregir la ceba a foc lent.

Afegim a la cassola les carxofes tallades a quarts i les fulles de llorer. Tot seguit, aboqueu-hi el brou, al pollastre, els pésols i les faves.

Piqueu amb el morter el fetge cuit, l'all, el julivert, el safrà i la carn de la nyora, i barregueu tot. Incorporeu la picada a la cassola juntament amb el pebrot. Serviu en el plat en el moment, ben caldós! 

Bon profit!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario