Ingredients
-1 pollastre mitjà
(amb el fetge)
-2 carxofes
-1 pebrot morrut
-1 all
-1 ceba
-100 g de pèsols
-100g de faves
-1 fulla de llorer
-1 nyora
-1l de brou de pollastre
-oli,sal,julivert,safrà
ELABORACIÓ
Fregiu amb un xic d'oli el pollastre tallat a trossos i salat.
A part, coeu al pebrot i reserveu-lo. Amb una cassola de fang amb oli, sofregir la ceba a foc lent.
Afegim a la cassola les carxofes tallades a quarts i les fulles de llorer. Tot seguit, aboqueu-hi el brou, al pollastre, els pésols i les faves.
Piqueu amb el morter el fetge cuit, l'all, el julivert, el safrà i la carn de la nyora, i barregueu tot. Incorporeu la picada a la cassola juntament amb el pebrot. Serviu en el plat en el moment, ben caldós!
Bon profit!!!!!!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario