20/2/13

Coca de pinyons

Tipus de cuina: Postres
Número de parts: 4
Temps de preparació: 10 minuts
Temps de cocció: 15 minuts
Dificultat: MOLT FÀCIL!

INGREDIENTS

- 1 làmina de pasta de full
- 1 paquet de pinyons
- 5 cullerades soperes de sucre
- 1 ou

PREPARACIÓ

(Si la pasta de full està congelada, deixar-la 10 minuts descongelant)

1 - Preescalfar el forn a 170 - 200 graus durant 10 - 15 minuts

2 - Enfarinar el marbre de cuina, estirar la massa amb amor i fermesa

3 - Picar més de la meitat dels pinyons, junt amb el sucre

4 - Fer com tres parts iguals, imàginaries, de la massa

5 - Al terç del mig, posarem una mica de pinyons dels que hem picat, i taparem amb un dels costats de la massa (Com si fos un entrepà)

6 - Passarem el corró suaument i posarem una mica més de pinyons, taparem amb la última part i pintarem amb ou. Posarem els últims pinyons (Sencers) i el súcre que quedi, a dalt de tot.

7 - I al forn, a 170º, de 10 a 15 minuts, fins que quedi daurat.

Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario