13/2/13

suquet de la mestressa


Elaboració:

Bullir les cloisses amb poca aigua fins que s´obrin.
Ratlleu la ceba i l´enrossiu en una paella amb oli.
Hi afegiu l´all picat, fins que agafi color i, tot sequit, el pernil,
tallat a tires , les patates, tallades a daus, i els pèsols,
tot regat amb una mica de xerès i una altra mica
de l´aigua de bullir les cloisses gins que quedi
cobert.Deixeu que es redueixi a poc a poc,
cosa d´uns 45 minuts.Al final, hi afegiu les cloisses
havent-ne tret la part de la closca on no estan enganxades.


Se serveix en plat fondo i es menja amb cullera.

INGREDIENTS:

- una ceba grossa.
- 1/2 kg de cloisses.
- 50 g de pernil del pais.
- 3 patates grosses.
- 1 gra d´all.
- 250 g de pèsols.
- 1 got petit de xeres.
- aigua i sal.


No hay comentarios:

Publicar un comentario